Festi logo
Festi logo

Alle artikelen

Retourneren en ruilen

Vergeten om een artikel terug te brengen?

Het ontbrekende materiaal dat later wordt gevonden, moet zo snel mogelijk worden teruggebracht. Op deze manier bespaart u extra huurkosten. Na een bepaalde termijn wordt het ontbrekende materiaal als verloren beschouwd en in rekening gebracht.

Vertraging in de verhuur, late retournering

Bij niet-terugkeer op de vermelde datum zal er een aanvullende facturering plaatsvinden, waarbij de verlenging van de termijnen tegen hetzelfde tarief als de verhuur wordt berekend.

Moet het materiaal worden opgeruimd?

Bij het ophalen van het materiaal ter plaatse dient het materiaal in dezelfde staat te worden teruggebracht als waarin het is geleverd. Het materiaal moet worden opgeborgen in de bakken waarin het aan u is geleverd.

Wat te doen bij breuk of beschadigd materiaal bij retournering?

Na controle bij het retourneren van het materiaal, worden eventuele verliezen, breuken en schade aan het gehuurde materiaal aan u in rekening gebracht.

Serviesgoed retourneren, schoon of vuil?

Het serviesgoed moet vrij zijn van voedselresten, maar hoeft niet te worden afgewassen. U hoeft het alleen maar gesorteerd terug te plaatsen in de bakken zoals u het heeft ontvangen. Zelfs als het serviesgoed schoon wordt teruggegeven, zal het opnieu

Terugbrengen van tafelkleden, schoon of vuil?

Nee, Festi zorgt hiervoor. Wij vragen u ervoor te zorgen dat het linnen droog blijft. Beschimmelde tafelkleden kunnen niet meer worden gereinigd en zullen dus in rekening worden gebracht. Bij het opruimen dient u het vochtige linnen te laten luchten.